Nu is het tijd voor jou!

Investeer in jezelf en ontdek een vrijer (ondernemers) bestaan. Zet jezelf op nummer 1 en gun jezelf meer rust in je hoofd door een goede time management, focus en een productieve (werk)dag!

Kennis delen, verbinden en mensen helpen doe ik al jaren. Dat zit in mijn karakter en daarom voel ik heel snel aan wat iemand nodig heeft. Inmiddels werk ik al 15 jaar voor bevlogen ondernemers en maak ik nu de stap om mijn jarenlange ervaring en kennis om te zetten in trainingen, workshops, inspiratiesessies en 1 op 1 trajecten. Zowel online als op locatie. Zo kan ik nóg meer mensen helpen en staat persoonlijke aandacht bij mij op nummer 1.

Investeren in mezelf als persoon en als ondernemer deed ik eigenlijk te weinig (lees: niet :)). Totdat ik besloot om mijn zichtbaarheid te vergroten op Linkedin. De eerste investering die ik deed was een online Linkedin programma met 4 modules. Ik ontdekte dat het in deze training niet alleen ging om zichtbaarheid, maar ik werd echt aan het denken gezet wat ik wilde bereiken. Wat zijn mijn kernwaarden, wie is mijn ideale klant, welke doelen heb je etc. Daardoor begon ik bewust na te denken over mij als persoon en over mijn bedrijf. De training was niet goedkoop, maar het was iedere euro waard. Sindsdien heb ik al voor duizenden euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en voel ik mij een stuk krachtiger, maak ik bewuste keuzes, heb ik veel meer vertrouwen in hetgeen wat ik doe en boek ik makkelijker successen!

Ik ben erg praktisch ingesteld en dit zie je ook terug in mijn aanbod. Bij elke training neem ik je mee en moedig ik je aan om de tips direct in de praktijk toe te passen. We gaan samen kijken welke werkwijze het beste bij je past, waar je moeite mee hebt en ik leer je hoe je productiever kunt werken door het toepassen van simpele tips en tools. Daarnaast leg ik je ook uit hoe het brein werkt ten opzichte van focus, afleiding en stress, want als je wéét hoe het werkt herken je het makkelijker en kun je het eerder tegengaan.

Bekijk het aanbod