Support Professional

Loop je achter de feiten aan? Zit je vaak ‘s avonds te werken? Baal je ervan dat je te weinig tijd hebt voor de zaken die je écht leuk vindt? En duurt het daardoor langer om succesvol te ondernemen, omdat je minder gefocust kan zijn op de corebusiness? Dan is het tijd voor een ondersteuner zodat je taken kunt uitbesteden en jij je bezig gaat houden met dat wat je leuk vindt; ondernemen!

Niet iedere ondernemer heeft de ruimte of financiële middelen om personeel in dienst te nemen. Maar als blijkt dat je meer tijd kwijt bent aan ‘rotklussen’, de focus op de corebusiness vervaagt en je enthousiasme achteruit gaat, dan biedt een Support Professional dé oplossing! Door de digitalisering wordt ‘het nieuwe werken’ steeds populairder. Ik ondersteun zowel ondernemers als particulieren met 1 gezamenlijk doel; meer vrije tijd creëren zodat zij kunnen doen wat ze écht leuk vinden. En met succes!

“Lisette ontzorgt mij bij de organisatie van bijeenkomsten en het beheren van de infobox. Dit scheelt mij een hoop werk waardoor ik me op de inhoud kan richten. Lisette is enthousiast, pro actief, denkt mee, sociaal en communicatief vaardig. Ik kan me geen betere Support Professional wensen!”

Ik woon in Alkmaar, samen met mijn man en 2 kindjes Suus (5jr) en Jonas (4jr). Ik heb 6jaar bij de overheid gewerkt als managementondersteuner en in die tijd werd ‘het nieuwe werken’ geïntroduceerd. Vooral de flexibiliteit en vrijheid die je hebt met plaats- en tijdonafhankelijk werken is voor mij ideaal. Doordat ik zelf kan bepalen hoe ik mijn tijd indeel, heb ik een mooie balans gevonden tussen werk en privé. Het werken met diverse opdrachtgevers maakt elke dag anders en door mijn persoonlijke benadering en duidelijke communicatie voelen zij zich al snel vertrouwd om op afstand taken uit te besteden. Superleuk om te zien dat zij weer lol krijgen in het ondernemen!

Ik maak graag een keer kennis met je om te kijken welke taken jij kunt uitbesteden!

Lisette Groeneveld

E: lisette@suppro.nl
T: +31655717000

Contact met Suppro

Vul het onderstaande formulier in om in contact te komen met Suppro. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

  • Raaksje 20 Alkmaar

  • info@suppro.nl

  • 06-83957366

  • KVK-nr: 53796349

  • BTW-nr: NL002136710B30

Volg mij en ontvang tips om slimmer te werken!