Ondersteuning op afstand

De ideale ondersteuning – hoe werkt het?

De werkwijze is heel simpel; ik ben jouw Support Professional op afstand. Jij richt je op jouw groei van het bedrijf en ik bied ondersteuning bij de taken die je kunt uitbesteden. Zo richt jij je op de core business en blijf je gefocust op hetgeen wat écht belangrijk is; ondernemen. Geen kostbare werkplek, arbeidscontract of reistijd; je betaalt alleen de productieve uren die ik per maand voor je heb gewerkt. Uurtarief: € 45,- excl. 21% BTW. Maandelijks ontvang je een factuur + urenregistratie. Overzichtelijk met een duidelijke werkomschrijving.

Heb jij ondersteuning nodig? Neem dan contact op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw behoefte en de mogelijkheden bij support op afstand.

Of je koopt een Supprokaart met daarop het gewenste aantal uur dat je ondersteuning wil afnemen. Dit is vooral erg handig voor ondernemers die willen ervaren hoe het is om op basis van ‘remote working’ samen te werken. Of omdat zij projectmatig ondersteuning nodig hebben. Goed om je budget te bewaken; een vast bedrag voor een vast aantal uur ondersteuning. En de uren op de kaart zijn een jaar geldig!

Binnen 24 uur respons

Spoed? Ook via WhatsApp bereikbaar

Duidelijke communicatie & afspraken

Maandelijkse factuur & urenregistratie

Ik werk op afstand, maar als je me een keer op locatie nodig hebt, dan zorg ik ervoor dat ik er ben. Naast mijn jarenlange werkervaring in de managementondersteuning heb ik ook 5 jaar bij een evenementenbureau in Amsterdam gewerkt. De ervaring die ik destijds heb opgedaan gebruik ik nu nog steeds bij de ondersteuning van evenementen!

Taken

Contact met Suppro

Vul het onderstaande formulier in om in contact te komen met Suppro. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

  • Raaksje 20 Alkmaar

  • info@suppro.nl

  • 06-83957366

  • KVK-nr: 53796349

  • BTW-nr: NL002136710B30

Volg mij en ontvang tips om slimmer te werken!