Eendaagse training ‘Focus, Structuur & Minder Stress’

Leer hoe je met stress om kunt gaan en ervaar direct meer Rust in je hoofd. Pak de regie over jouw dag zodat je meer Focus en Structuur creëert met behulp van de T.P.A.-methode (Taken-Planning-Agenda). Schrijf je in en haal meer uit je dag!

1,3 miljoen Nederlanders die rondlopen met burn-out klachten en aan maar liefst 37% van al het ziekteverzuim ligt stress ten grondslag. Hoe blijf jij daar van weg?

Met ontspanning en plezier je werk doen, je taken en verantwoordelijkheden managen en weten hoe je met stress omgaat!

Wij vertellen je hoe. In deze eendaagse training leer je hoe je zo goed mogelijk bestand bent tegen stress èn leer je hoe je je takenlijst, planning en agenda zo kunt inrichten dat jij met plezier en ontspanning aan het werk bent. Na deze dag werk je een stuk productiever en houd je zelfs tijd over voor de dingen die je écht leuk vindt!

Deze training geef ik samen met Esther Nederkoorn van Werkstress.nl. Esther is een gecertificeerd trainer en stress- en burn-out coach en weet alles over stresspreventie.

Bewustwording

Inzicht in stress; wat is het, wat doet het met je en hoe laat je stress voor je werken? Leer bewuster met je tijd om te gaan en ervaar direct meer focus, structuur, minderstress en meer rust.

Actie

Leer werken volgens de T.P.A.-methode (Taken, Planning, Agenda). Met een goede takenlijst, haalbare planning en agenda als
navigator creëer je Focus, Structuur en Rust

Resultaat

Door de nieuwe inzichten, persoonlijke begeleiding en praktijkgerichte aanpak zie je snel resultaat. Dat motiveert en daardoor houd je jouw nieuwe werkwijze met gemak vol!

Datum & Locatie

n.t.b.

Incompany op aanvraag

Tijdsduur

09.30 uur – 16.30 uur

Prijs

€349,- excl. BTW p.p.
Inclusief koffie/thee bar, uitgebreide lunch, frisdrank, borrel + hapje na afloop

Een geheel verzorgde dag die voor iedereen heel interessant is, want;

  • Je leert hoe je jouw stressniveau op peil kunt houden ondanks alle hectiek van de dag;

  • We leven in een tijd waarbij je snel overprikkeld bent, 24/7 ‘aan’ staat en afleiding continue op de loer ligt. Hoe ga je hiermee om en hoe laat je je minder snel afleiden?;

  • Je leert efficiënter te werken volgens de T.P.A.-Methode (Taken -Planning – Agenda) en behaalt daardoor sneller jouw doelen;

  • Je leert een behapbare takenlijst te maken die je snel kunt afvinken. Daarnaast ga je aan de slag met een haalbare (week)planning en vertaal je dit naar de agenda;

  • Na deze training ga je veel bewuster om met je tijd en durf je makkelijk grenzen te stellen;

  • Je krijgt meer Focus, meer Structuur, minder stress en meer rust! En daardoor houd je tijd over voor dingen die je écht leuk vindt.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Vermeld ook even welke datum jouw voorkeur heeft.